Kantoor schoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in regio Waalwijk, breda en Tilburg; dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor kantoor schoonmaak hebben wij de juiste ervaring in huis.

Samen met ons team zorgen we iedere dag weer voor een schone werkomgeving. We dragen zorg voor de dagelijkse schoonmaak in uw kantoor. Ook specialistische reiniging zoals glasbewassing, vloerreiniging, gevelreiniging en alle aanverwanten werkzaamheden die tot het schoonmaken behoren.

Wilt u uw schoonmaakwerk in de regio Waalwijk, breda of Tilburg uitbesteden? dan kunt u dat met een gerust hart bij ons doen. De kantoor schoonmaak wordt ondergebracht in dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse periodieke schoonmaak. Hierdoor blijft alles schoon. Voor glasbewassing en vloeronderhoud werken wij met een planningssysteem, zodat u altijd een overzicht kunt opvragen van wanneer de specialistische reinigingen uitgevoerd zijn of weer ingepland staan.

Bel Ejop schoonmaak:  0416-533619

Waarom kiest u voor Ejop schoonmaak?

  • passie voor uw schoonmaakwerkzaamheden
  • regelmatig controle rondes door een van onze leidinggevenden
  • altijd korte communicatie met dezelfde contactpersonen
  • levering van alle schoonmaakartikelen
  • flexibiliteit in de werkzaamheden
  • duidelijke contracten
  • alle werkzaamheden in 1 maandbedrag mogelijk

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een schoonmaakbedrijf gestart in Drunen. We runnen met veel passie voor ons werk samen het schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels werkzaam in: regio Waalwijk, breda en Tilburg. Al sinds 2009 zorgen we dagelijks voor vele schone kantoren. We zetten altijd een tandje bij om net dat beetje extra te geven en te zorgen voor een fijne samenwerking met een tevreden lach op het gezicht van onze klanten. Zo hebben we ons kantoor in Drunen op weten te bouwen met veel succes.

Bel Ejop schoonmaak: 0416-533619

EJOP schoonmaak logo